Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Παπανδρέου : «Αποφασιστικότητα για τις μεταρρυθμίσεις» - Εκλογές το 2013

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησής του να εφαρμόσει το πρόγραμμα για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και αλλαγές, αλλά και τις προσπάθειές της για επιμήκυνση αποπληρωμής, απορρίπτοντας αναδιάρθρωση του χρέους, αναπτύσσει σε μακρά συνέντευξή του στο σαββατιάτικο φύλλο της αυστριακής εφημερίδας Die Presse ο Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος συγχρόνως τονίζει κατηγορηματικά ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2013.
 
Στην αρχή της συνέντευξης σημειώνεται πως ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι στο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός ο πλέον περιζήτητος πολιτικός - όλοι θέλουν να μάθουν εάν η Ελλάδα κάτω από το βάρος του χρέους της θα κηρύξει πτώχευση και εάν αυτό θα σήμαινε τη διάλυση της Ευρωζώνης - ο οποίος τρέχει από τη μία συνάντηση στην άλλη, ακτινοβολώντας ο ίδιος μια εκπληκτική ηρεμία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: