Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Επιστρέφουν οι σειρές στο MEGA

Επιστρέφουν από τις 24 Ιανουαρίου με νέες εξελίξεις οι σειρές του MEGA που αγάπησε το κοινό και χάρισαν βραδιές συγκίνησης, αγωνίας, χαράς αλλά και γέλιου.  
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
 
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στις 21:50 η πολυσυζητημένη σειρά «Το Νησί» θα συνεχίσει να καθηλώνει τους τηλεθεατές όπως έκανε με το 55,5% του κοινού (μέσος όρος) που παρακολούθησαν τα πρώτα 9 επεισόδια, δείχνοντάς μας πως τα δύσκολα σιγά σιγά περνούν για τους ήρωες που αρχίζουν να βλέπουν το μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία.  

Οι «Κούκλες» από την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στις 21:50 θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν τις περιπέτειες της ζωής τους αποσπώντας την προσοχή του κοινού που έχει ήδη χαρίσει στη σειρά ποσοστό 21,5%. 

«Η  γενιά των 592€» επανέρχεται πιο δυναμική στις 27 Ιανουαρίου στις 21:50 δίνοντας εκ νέου ραντεβού με το κοινό που παρακολούθησε σε ποσοστό 20,4% τη σειρά έως και τον Δεκέμβριο.     

Τέλος στις 28 Ιανουαρίου στις 21:50 οι κάτοικοι της «Πολυκατοικίας» ξαναχτυπούν. Με ποσοστό που έφτασε σε 23,6% (μέσος όρος) οι παλιοί γνώριμοι της οδού Αλαμάνας επανέρχονται με ξεκαρδιστικά μπερδέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: