Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Πώς θα κόψετε τη ζάχαρη

Είναι εθιστική, επιβεβαιωμένο επιστημονικά αλλά δεν χρειάζεστε τους επιστήμονες για να το καταλάβετε. 
 
Ωστόσο η ζάχαρη καταφέρνει με ύπουλο τρόπο να μας κλέβει ενέργεια και   να μας προσθέτει κιλά. 
 
Δεν είναι το γλυκό του ζαχαροπλαστείου που κάνει τη ζημιά. Η διατροφή μας περιλαμβάνει πολύ μεγάλες ποσότητες ζάχαρης αλλά και υδατανθράκων που με τη σειρά τους μετατρέπονται σε ζάχαρη όταν διασπώνται. 
 
Η ζάχαρη στη φυσική ή τεχνητή της μορφή έχει διεισδύσει σε κάθε τροφή από το ψωμί ολικής άλεσης μέχρι το γάλα σόγιας! Για να αποφύγετε τις γλυκές παγίδες πρέπει να κατανοήσετε τον μηχανισμό. Παρακάτω σας δίνω κάποιες συμβουλές – είναι αδύνατον όμως σε ένα κείμενο να εξαντλήσουμε όλες τις περιπτώσεις. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: