Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Γ. Γερολυμάτος: Η ακριβής ηλικία του και η... 3χρονη κόρη του!

Ο Γερολυμάτος συναρπάζει τις γυναίκες όλων των ηλικιών! Οι θαυμάστριές του, άλλωστε, είναι αυτές που τον κρατούν στο "dancing", παρά τις κακές βαθμολογίες που συγκεντρώνει από τους κριτές. Πόσο χρονών είναι, όμως,το "απόλυτο αρσενικό" της πίστας;

Πότε ακριβώς γεννήθηκε και που; Γιατί έφυγε από την Αθήνα μωρό;

Ο Γιώργος Γερολυμάτος γεννήθηκε στη Θήβα, αλλά γρήγορα έφυγε με τους γονείς του για την Κεφαλλονιά (τόπο καταγωγής του πατέρα του), όπου και έμεινε μέχρι τα οκτώ του χρόνια! Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε στο markos.tv και την ακριβή του ηλικία: Γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου του 1951 στη Θήβα, οπότε είναι 60 χρονών ακριβώς!

Με δεδομένη την αναλοίωτη εικόνα του όλα αυτά τα χρόνια, είναι να απορεί κανείς πως καταφέρνει και διατηρείται τόσο νέος! Προκαλεί τουλάχιστο εντύπωση: Μπορεί η ενέργειά του να οφείλεται και στην σχεδόν τριών χρονών κόρη του από τον τελευταίο του γάμο. Η μικρούλα γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2008 κι από τότε ο Γιώργος... "πετάει"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: