Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Τραυμάτισε 7χρονο με κροτίδα

Το απερίσκεπτο παιχνίδι ενός 26χρονου με τις κροτίδες της Ανάστασης παραλίγο να αποβεί μοιραίο για ένα 7χρονο αγοράκι στην Εύβοια.

Αμέσως μετά το «Χριστός Ανέστη», ο νεαρός άναψε κροτίδα στο προαύλιο εκκλησίας στην Ανθηδόνα Ευβοίας. Το «δυναμιτάκι» εξερράγη κοντά στο 7χρονο παιδί, το οποίο τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Ο 26χρονος συνελήφθη, ενώ το παιδί διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και ακολούθως στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»..

19χρονος κινδυνεύει να χάσει το μάτι του!


19χρονος από το Παραλίμνι μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Μ. Παρασκευής στο νοσοκομείο με τραύμα στο πρόσωπο από έκρηξη κροτίδας. Το αριστερό του μάτι έχει σοβαρή βλάβη και οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθεια να το σώσουν.


Παράλληλα στην Επαρχία της Λεμεσού, ένας 15χρονος συνεληφθη γιατί είχε μετατρέψει το υπνοδωμάτιό του σε εργαστήριο κροτίδων. Η αστυνομία των Βάσεων εντόπισε τον νεαρό στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης και όπως αποδείχτηκε είχε στο δωμάτιό του 1.200 εργοστασιακές κροτίδες τις οποιές είχε μετατρέψει σε κροτίδες για να τις διαθέσει στην αγορά.

Εκατοντάδες κροτίδες σε γραφείο τελετών στην Αρκαδία

Το συγκεκριμένο γραφείο τελετών, μπορεί να μην υποσχόταν την ανάσταση των πελατών του, αλλά θα έβγαζε κέρδος πουλώντας στους πολίτες τα απαραίτητα υλικά για να γιορτάσουν την Ανάσταση του Κυρίου.

Κατά την έρευνα που έκαναν αστυνομικοί στην αποθήκη γραφείου τελετών στην περιοχή Μελιγού της Αρκαδίας, ανακάλυψαν και κατέσχεσαν 1.930 κροτίδες και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη, ο οποίος και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: