Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

«Μεσογειακή Διατροφή: Από τη Θεωρία στην Πράξη»

Τα σημαντικά οφέλη στην υγεία από τη Μεσογειακή διατροφή παρουσιάστηκαν σε επιστημονική εκδήλωση, από έγκριτους καθηγητές Πανεπιστημίων που διοργάνωσε το Κέντρο Μεσογειακής Δίαιτας - Διατροφής, υπό την διεύθυνση της κ. Ειρήνης Μαραζιώτη (φωτό), στην κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας.

Στη συζήτηση που ακολούθησε με συντονιστή τον Καθηγητή Παθολογίας κ. Κώστα Χρυσανθόπουλο ο εισηγητής ομότιμος Καθηγητής Προληπτικής Ιατρικής και Διατροφής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Αντώνης Καφάτος τόνισε τις σημαντικές   διαφορές των διατροφικών συνηθειών των Ελλήνων, προς το χειρότερο, τα τελευταία χρόνια, συγκριτικά με την αρχική υποδοχή της Μεσογειακής διατροφής, καθώς και τη συμβολή της, σαν προληπτικό μέτρο χρόνιων παθήσεων, όπως τα καρδιαγγειακά επεισόδια και ο καρκίνος, κυρίως του πεπτικού συστήματος. Συνέστησε επίσης την εφαρμογή της Μεσογειακής διατροφής ιδιαίτερα στα παιδιά μας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: