Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Firefox 4: 100 εκατομμύρια downloads σε 1 μήνα

O Mozilla Firefox 4 κατάφερε να φτάσει τα 100 εκατομμύρια downloads σε ένα μόλις μήνα.. τη στιγμή που ο πρώτος Firefox είχε φτάσει στον ίδιο αριθμό μετά από έναν ολόκληρο χρόνο. Φαίνεται πως οι αλλαγές και οι προσθήκες του νέου Firefox κατάφεραν να αγγίξουν τους τελικούς χρήστες, δίνοντας στον Firefox 4 το 8.3% της πίτας από τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του.

Για την ανάπτυξη του Mozilla Firefox 4, απαιτήθηκαν περισσότεροι από 12 μήνες σκληρής δουλειάς, όμως η επιτυχία του browser ξεκίνησε από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του. Αν και δεν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ που αφορούσε αποκλειστικά τα downloads της πρώτης ημέρα κυκλοφορίας, κατάφερε να γίνει ο πρώτος browser που ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια downloads μέσα στον πρώτο μήνα. Το νούμερο αυτό μεταφράζεται σε 8.3% της συνολικής αγοράς, τη στιγμή που ο Internet Explorer 9 παραμένει κάτω από το 3%.

Μάλιστα η Mozilla μας επιτρέπει να παρακολουθούμε live μέσω του site της τον συνολικό αριθμό των downloads του Firefox 4. Μπείτε στην ιστοσελίδα glow.mozilla.org και παρακολουθήστε την εξέλιξη του αριθμού. Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις live, όχι μόνο πόσοι άνθρωποι αιτούνται την ίδια στιγμή το κατέβασμα του browser, αλλά και τη γεωγραφική θέση τους.

ΠΗΓΗ: TECHBLOG.GR
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: