Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Αρραβωνιάστηκε ο gay της "Πολυκατοικίας"

Αρραβωνιάστηκε ο gay της «Πολυκατοικίας» την εκλεκτή της καρδιάς του! Ο Νίκος Πουρσανίδης (φωτ.) που σύμφωνα με το σενάριο της δημοφιλούς κωμικής σειράς του Mega... συζεί με τον «αγαπημένο» του, είναι ένα βήμα πριν από τον γάμο με την ηθοποιό Κατερίνα Παπαδοπούλου.
    
Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες έγιναν οι αρραβώνες του ερωτευμένου ζευγαριού. Η είδηση για τον αρραβώνα τους έγινε γνωστή μέσα από την ιστοσελίδα του Πουρσανίδη στο Facebook. Ο ηθοποιός έγραψε στο προφίλ του τη φράση «engaged with Κατερίνα Παπαδοπούλου», αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι η σχέση τους, που ούτως ή άλλως φαινόταν ότι ήταν σοβαρή από την αρχή, θα οδηγηθεί σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Νίκος και η Κατερίνα, την οποία γνωρίσαμε από τη σειρά «Μία στιγμή, δύο ζωές», έδεσαν από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους και σύντομα έμειναν στο ίδιο σπίτι. Στη σεμνότητα και τους χαμηλούς τόνους που χαρακτηρίζουν και τους δύο οφείλεται το γεγονός ότι ποτέ ώς τώρα δεν έχουν βγει στα μέσα ενημέρωσης να διατυμπανίσουν τη σχέση τους. Πολύ σπάνια θα τους δούμε σε κοσμικά events και συνήθως προτιμούν για τις εξόδους τους ήσυχα μπαράκια, εστιατόρια ή ένα καλό έργο στο σινεμά.

«Είναι πάρα πολύ αγαπημένοι και δεν επιτρέπουν σε κανέναν τρίτο να μπει ανάμεσά τους και να διαταράξει τη σχέση τους. Ο γάμος δεν θα αργήσει να γίνει, αλλά αυτό θα το μάθετε πάλι από τους ίδιους. Υπάρχει μάλιστα η περίπτωση να παντρευτούν μυστικά και αυτό να γίνει γνωστό αργότερα, όπως συνέβη και με τον αρραβώνα τους...» λέει στην «Espresso» άτομο του στενού τους περιβάλλοντος.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ-espresso
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: