Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Αγριο πιστολίδι αστυνομικών με κακοποιούς στη Νέα Μάκρη

Μάχη με αδίστακτους κακοποιούς έδωσε πλήρωμα περιπολικού της Αμεσης Δράσης έξω από τραπεζικό υποκατάστημα στην περιοχή της Νέας Μάκρης. Οι τρεις δράστες είχαν διαρρήξει την τράπεζα το βράδυ του Σαββάτου, αφού πρώτα είχαν απενεργοποιήσει τον συναγερμό. Σκοπός των δραστών ήταν να κόψουν με οξυγόνο το ΑΤΜ του τραπεζικού υποκαταστήματος και να πάρουν το κυτίο με τα χρήματα.

Οταν οι τρεις κακοποιοί κατάφεραν να πάρουν το κουτί με τα χρήματα, πίστεψαν ότι όλα πήγαν καλά, όμως δεν είχαν υπολογίσει πως ο συναγερμός -πριν τον απενεργοποιήσουν- είχε ήδη δώσει σήμα, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Πλήρωμα περιπολικού της Αμεσης Δράσης έφτασε στο σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσει έναν συνήθη έλεγχο, όπως νόμιζαν στην αρχή οι αστυνομικοί. Το γεγονός, όμως, πως έστω και για έναν έλεγχο ρουτίνας πήραν όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας αποδείχτηκε πως τους έσωσε τη ζωή, καθώς οι κακοποιοί άρχισαν να πυροβολούν.

Οι πρώτες βολές που εξαπέλυσαν εναντίον των αστυνομικών ήταν από υποπολυβόλο τύπου Καλάσνικοφ. Ευτυχώς κανείς από τους αστυνομικούς δεν τραυματίστηκε και κατάφεραν να ανταποδώσουν τα πυρά με τα υπηρεσιακά τους πιστόλια. Παράλληλα κάλεσαν ενισχύσεις μέσω του ασυρμάτου.

Οι κακοποιοί κατάφεραν να διαφύγουν από το σημείο, εγκαταλείποντας τα σύνεργα της διάρρηξης, τα χρήματα, ένα από τα αυτοκίνητα που είχαν κλέψει από την περιοχή, ένα πιστόλι μάρκας Zastava κι ένα κουτί σφαίρες.
Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: