Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

“Νοιάζομαι για την υγεία μου’’

Ο Τομέας Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με τη συνεργασία και την ευγενική χορηγία της εταιρείας Coca Cola 3ε, εκπονεί για δεύτερη συνεχή χρονιά πρόγραμμα Προληπτικής Υγιεινής και Αγωγής Υγείας με τίτλο “Νοιάζομαι για την υγεία μου’’. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε 13 Νομούς της χώρας, από τον Μάιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011.

Οι νομοί που θα φιλοξενήσουν το πρόγραμμα είναι: Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Άρτα, Αιτωλοακαρνανία, Τρίκαλα, Λάρισα, Καρδίτσα, Αττική, Αχαϊα, Άργος, Τρίπολη, Μεσσηνία, Λακωνία.

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση, η πρόληψη και η προαγωγή της υγείας των κατοίκων, που βρίσκονται σε περιοχές όπου η πρόσβαση στην ενημέρωση και σε Υπηρεσίες Υγείας δεν είναι εύκολη ή συνυπάρχουν ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: