Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Για οδηγός είχε προσληφθεί ο εναερίτης που κατέληξε στην εντατική

Στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» διεκομίσθη ο 30χρονος άνδρας που υπέστη ηλεκτροπληξία την Πέμπτη, ενώ εκτελούσε εργασίες σε στύλο της ΔΕΗ στις Δάφνες.

Η μεταφορά του έγινε με ένα C-160 που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Μετά από τη δημοσιοποίηση της άμεσης ανάγκης για μεταφορά του άνδρα σε Μονάδα Εγκαυμάτων και με παρέμβαση του υφυπουργού, βουλευτή Ηρακλείου, Βασίλη Κεγκέρογλου βρέθηκε κλίνη στην Μονάδα του "Γ. Γεννηματάς".

Ο 30χρονος εισήχθη το μεσημέρι στο χειρουργείο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στα χέρια, που διέτρεχαν κίνδυνο να νεκρωθούν 

Σοβαρή καταγγελία έκανε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στη ΔΕΗ, κ. Γιάννης Βρεντζός, καθώς αναφέρει ότι ο "Ο άτυχος 30χρονος δεν έπρεπε να βρίσκεται καν στο στύλο και να εκτελεί εργασίες. Η πρόσληψή του αναφέρει ότι εκτελεί χρέη οδηγού". Πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται με τόσες επικίνδυνες και απαιτητικές εργασίες άνθρωποι ανειδίκευτοι που βαπτίζονται "μαθητευόμενοι", προκαλώντας πολλά ερωτηματικά για το εάν τελικά υπάρχουν ευθύνες στους ιθύνοντες του οργανισμού για το σοβαρό ατύχημα.

flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: