Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ηράκλειο: 80χρονος ήθελε έρωτα και κατέληξε με τραύμα στο κεφάλι!

Μία 23χρονη τραυμάτισε με μπουκάλι στο κεφάλι έναν ηλικιωμένο με τον οποίο πήγε να συνερυρεθεί ερωτικά...

Ο 80χρονος και η νεαρή κοπέλα κατέληξαν και οι δύο στα κρατητήρια καιώς υποστηρίζουν μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για την ίδια ιστορία.

Σύμφωνα με τον ηλικιωμένο, στις 5 χθες το απόγευμα, πήγε στο σπίτι του η 23χρονη κοπέλα, την οποία ήδη γνώριζε, με σκοπό να συνευρεθούν ερωτικά. Όσο η κοπέλα ετοιμαζόταν, άγνωστος δράστης μπήκε στο σπίτι, χτύπησε τον 80χρονο και έκλεψε από το κομοδίνο του 450 ευρώ, ενώ αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Η νεαρή κοπέλα κατέθεσε ότι ο ηλικιωμένος την πήρε τηλέφωνο, προφασιζόμενος οικονομική βοήθεια για την ίδια και το ανήλικο παιδί της. Η 23χρονη φέρεται να έφτασε στο σπίτι του άνδρα μαζί με το παιδί της, αντιμετωπίζοντας, όμως, έναν "φουντωμένο" 80χρονο, ο οποίος επιχείρησε σε βάρος της ασελγείς πράξεις. Η 23χρονη ισχυρίζεται ότι η ίδια χτύπησε στο κεφάλι τον 80χρονο με μπουκάλι, προκειμένου να γλιτώσει από τα χέρια του.

Τελικά η αλήθεια δεν ξέρουμε ποια είναι, σύμφωνα με το cretalive.gr, ωστόσο το αστυνομικό τμήμα Ηρακελίου δινεργεί προανάκριση, ενώ ο 80χρονος συνελήφθη για προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας και η 23χρονη για παράνομη βία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: