Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Τα “μαζεύει” η Μπάρμπα για Λιάγκα - Σκορδά!

"Δεν παίρνω πίσω αυτά που είπα, αλλά δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση. Θα πήγαινα στην εκπομπή τους", η ηθοποιός απαντά για τα σκληρά σχόλια της στους παρουσιαστές του "Πρωινό Μou" που κυκλοφόρησαν σήμερα...

"Μα καλά είπα τέτοιες... μπούρδες;" αναρωτήθηκε on air η Βάννα Μπάρμπα μιλώντας στη Χριστίνα Λαμπίρη και την εκπομπή "Super Star" αλλά αμέσως διευκρίνισε ότι δεν παίρνει πίσω αυτά που είπε...

Όπως εξήγησε η στεναχώρια της έχει προέλθει από το γεγονός, ότι οι δηλώσεις της έλαβαν τέτοια δημοσιότητα και την κάνουν να φαίνεται ότι έχει εμπάθεια απέναντι στο ζευγάρι. Από την άλλη, όμως συνέχισε λέγοντας ότι αφού ρωτήθηκε δεν θα μπορούσε να αποκρύψει την γνώμη της, ότι δηλαδή δεν της αρέσει η εκπομπή τους! "Το να μην πρέπει να πω την άποψη μου για να είμαι καλή δεν γίνεται... έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους", συμπλήρωσε.

Κατ' άλλα, τα παιδιά είναι συμπαθέστατα για την Βάννα και δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση... "Με χαρά θα πήγαινα καλεσμένη στην εκπομπή τους!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: