Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Θεσσαλονίκη: To τανγκό των... αγανακτισμένων !

Για όγδοη συνεχόμενη μέρα και με ολοένα πιο πρωτότυπους τρόπους διαμαρτυρίας, συγκεντρώθηκαν και απόψε στον Λευκό Πύργο, οι «αγανακτισμένοι» πολίτες της Θεσσαλονίκης που αντιδρούν στην κρίση, στα μέτρα λιτότητας και την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Με βασικό σύνθημα «ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ» και «εκεί, στις πλατείες θα συν-διαμορφώσουμε όλα μας τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας», το κίνημα των «αγανακτισμένων» προβάλλει όλο και πιο αγωνιστικά τις διεκδικήσεις του.

Η σημερινή συνάντηση ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα, για την καθιερωμένη πλέον λαϊκή συνέλευση, ενώ μισή ώρα νωρίτερα, ξεκίνησε ποδηλατοδρομία κατά την οποία μοιράστηκαν και ενημερωτικά φυλλάδια, ενώ παράλληλα, στη σκιά του Λευκού Πύργου δεκάδες ζευγάρια χόρεψαν υπό τους ήχους αργεντίνικων τανγκό...
aggelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: