Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ναταλία Γερμανού - Μάριος Αθανασίου : Ο νέος έρωτας...


Έμμεσα πλην σαφέστατα παραδέχεται ότι κάτι ερωτικό υπάρχει αυτό τον καιρό στη ζωή της η Ναταλία Γερμανού.

Στη στήλη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό, η παρουσιάστρια περιγράφει μία έξοδό της στον κινηματογράφο, ρίχνοντας λάδι στις φήμες των τελευταίων ημερών που την θέλουν ζευγάρι με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου!

«Πήγα σινεμαδάκι και είδα το Παγιδευμένη Ψυχή. Καταρχήν έκανα αγώνα δρόμου να ψήσω τον φίλο μου να πάμε γιατί είναι θρίλερ, με τα οποία εγώ έχω ψύχωση και αυτός τα σιχαίνεται», γράφει μεταξύ άλλων στην τελευταία σελίδα του «Ok!» η Ναταλία.

Ποιόν έπεισε λέει; ΤΟΝ φίλο της; Ποιόν φίλο της εννοεί; Γιατί αν ήταν ο οποιοσδήποτε, θα έγραφε «να ψήσω ΕΝΑΝ φίλο μου». Αυτή είναι βλέπεις η διαφορά μεταξύ οριστικού και αόριστου άρθρου!

Και η περιγραφή της εξόδου συνεχίζεται αφού πρώτα η παρουσιάστρια επισημαίνει ότι η εν λόγω ταινία δεν είναι κακή: «μετά αυτός με έβριζε επί είκοσι λεπτά, ήπιαμε δύο μπύρες και έφυγε να πάει για ύπνο», γράφει χαρακτηριστικά και συμπεραίνει πως ο φίλος της μπορεί να τα ανεχτεί τα θρίλερ και ας μην του αρέσουν.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του gossip-tv.gr, ο φίλος ακούει στο όνομα… Μάριος Αθανασίου. Οι δυο τους εδώ και περίπου δυο μήνες είναι αχώριστοι και η σχέση τους βαδίζει με γοργούς αλλά όχι φιλικούς ρυθμούς! 

Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός, βέβαια, γνωρίζονταν από παλιά απλώς για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν χαθεί! 

Αφορμή να ξαναβρεθούν ήταν μια έξοδος του Μάριου Αθανασίου, στο bar-restaurant που η Ναταλία Γερμανού παίζει μουσική. Εκεί βρέθηκαν και από τότε δεν τους χωρίζει τίποτα. Πρέπει,όμως, να διευκρινίσουμε πως δεν μιλάμε για μια σχέση αλλά για ένα ξεκίνημα που όπως φαίνεται έχει καλές βάσεις. 

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι εμφανισιακά τουλάχιστον… ταιριάζουν πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: