Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Φ. Κουβέλης: «Οχι» στην οριζόντια αντιμετώπιση των ΔΕΚΟ

Την επείγουσα ανάγκη να εφαρμοστούν αλλαγές στην ακολουθούμενη οικονομική και κοινωνική πολιτική με στόχο της αντιστροφή της ύφεσης την τόνωση της ανταγωνιστικότητας και της απασχόλησης υπογράμμισε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.
Μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματος στο Περιστέρι, ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι όσον αφορά στις αποκρατικοποιήσεις χρειάζεται η εξειδίκευση και η αντιμετώπιση της κάθε μίας ΔΕΚΟ χωριστά.
Η οριζόντια αντιμετώπιση των ΔΕΚΟ θα ήταν εξαιρετικά αρνητικό και επικίνδυνο διαδικαστικό μέσο, επισήμανε, συμπληρώνοντας ότι υπάρχουν δημόσιες επιχειρήσεις που δεν πρέπει να παραμένουν στα χέρια του δημοσίου και υπάρχουν άλλες που είναι στρατηγικού χαρακτήρα και αυτές δεν πρέπει να απομακρυνθούν από τον έλεγχό του.
Επανέλαβε ακόμη ότι οι προωθούμενες μέσω του μεσοπρόθεσμου προγράμματος ρυθμίσεις για την εργασία, αποτελούν νέο ισχυρό πλήγμα για την κοινωνία και ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους.

Αναφερόμενος τέλος τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των αγανακτισμένων, σημείωσε πως οι πολίτες με τις συλλογικές τους διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις αξιώνουν λύσεις και διεκδικούν την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος και όχι του κομματικού.
Τόνισε πάντως πως οι διαδηλωτές πρέπει να διαφυλάξουν ως κόρη οφθαλμού τις κινητοποιήσεις τους από ακραία στοιχεία, «αλλά και από όσους θα επιχειρήσουν να τις καπελώσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: