Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Νέες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ αλλά και αντιδράσεις

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής πραγματοποιεί το κίνημα των «Αγανακτισμένων» στην πλατεία Συντάγματος.

Στη σημερινή, όγδοη κατά σειρά συγκέντρωση, συμμετέχουν ακόμη περισσότεροι από 300 μοτοσικλετιστές, οι οποίοι σε πορεία από το Λυκαβηττό έκαναν τον γύρο της πλατείας και στάθηκαν μπροστά από τη Βουλή.

Με σημαίες, μαρσαρίσματα και κορναρίσματα, ένωσαν τη φωνή τους με αυτή των υπολοίπων του κινήματος ενάντια στους πολιτικούς και τα μέτρα λιτότητας.

Κατά τα άλλα, κατσαρόλες εξακολουθούν να δίνουν το σύνθημα της διαμαρτυρίας και ελληνικές σημαίες με πανό την εικόνα της αγανάκτησης. «Αν δεν φύγουν, δεν θα φύγουμε», δηλώνουν.

Οι συζητήσεις σε συνελεύσεις και στη γραμματεία του κινήματος των «Αγανακτισμένων» εστιάζονται στον τρόπο κατηγοριοποίησης και εξειδίκευσης των θεματικών ενοτήτων, ώστε να συγκεκριμενοποιηθούν τα αιτήματα των συγκεντρωμένων.

Από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας υπάρχουν έντονες αντιδράσεις για τον χθεσινό αποκλεισμό της Βουλής και τον προπηλακισμό ορισμένων βουλευτών. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: