Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Χρυσός χορηγός ο... Σκόκο

 Πρώτος μεγάλος «χορηγός» της ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι θα είναι ο Νάτσο Σκόκο και τα πετροδολάρια των εμίρηδων της Αλ Αΐν. Αφού προηγουμένως ξεκαθαρίσει πόσα από τα 2,8 εκατ. ευρώ θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ, μένει να απαντηθεί πού και πώς θα αξιοποιηθούν τα χρήματα από την πώληση του Αργεντινού.
Ο Δημήτρης Σιαλμάς υπέγραψε στον «δικέφαλο» Πάνω σ' αυτό το κομμάτι, υπήρξε μια μικρή αναστάτωση με τα λεγόμενα του προέδρου. «Μ' ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων της πώλησης του Σκόκο θα ρυθμιστούν παλιές υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ. Οχι μόνο φετινές, αλλά και προηγούμενων ετών. Θέλουμε η ΑΕΚ να εξυγιανθεί οικονομικά, γι' αυτό και θέλουμε να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις στην ώρα τους...», είπε ο Σταύρος Αδαμίδης συνομιλώντας online με φίλους της ομάδας μέσω της ιστοσελίδας sport24. ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: