Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Τι κι αν έχει πατήσει τα 40 η Χριστινα Παππα;

Τι κι αν έχει πατήσει τα 40 η Χριστινα Παππα; Συνεχίζει να προκαλεί το ανδρικό φύλο με την παρουσία της

Η  Χριστίνα Παππά, η σέξι γυναίκα της ελληνικής show biz που έκανε τους άντρες να καρδιοχτυπήσουν την δεκαετία του 90 συνεχίζει να τους γοητεύει ως όμορφη και επιτυχημένη 40άρα επιχειρηματίας πλέον…

H Χριστίνα Παππά έκανε δυναμική επιστροφή στην τηλεόραση με την συμμετοχή της στο ριάλιτι του Ant1 «Real Housewives of Athens».

Είναι διάσημη για τις ταινίες στη δεκαετία του 90, για τον γάμο της με τον Κλαούντιο Γκολντεμπέλα, αλλά και για την αδυναμία της στους μικρούς άντρες.

Γοητευτική, σέξι και λαμπερή, η Χριστίνα Παππά τα παράτησε όλα και ακολούθησε τον σύζυγό της και μπασκετμπολίστα Κλαούντιο Κολντεμπέλα στην Ιταλία. Για μεγάλο χρονικό διάστημα μοίραζε τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία, αλλά μετά τον χωρισμό της δηλώνει μόνιμος κάτοικος Γλυφάδας και φουλ ερωτευμένη.

Τώρα για το ποιος είναι ο ιδανικός άντρας για εκείνη έχει δηλώσει: «Να μην είναι ζηλιάρης, παθαίνω κρίση με τη ζήλεια και όλο τέτοιοι μου τυχαίνουν. Να είναι τζέντλεμαν. με την παλιά έννοια της λέξης. Να είναι έξυπνος και ωραίος». Δεν ζητάει πολλά τι λέτε αγόρια…

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: