Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

7 επιχειρήσεις της Λάρισας χρωστάνε 24,3 εκ ευρώ στο ΙΚΑ !

Για κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων, σε περίπτωση που δεν προβούν σε ρύθμιση των χρεών τους, προειδοποίησε το ΙΚΑ Λάρισας, επτά μεγαλοοφειλέτες οι ληξιπρόθεσμες ασφαλιστικές οφειλές των οποίων ανέρχονται σε 24,3 εκ ευρώ.

Πρόκειται για 7 επιχειρήσεις, γνωστές για την δραστηριότητα τους στον Νομό Λάρισας, οι οποίες παρακρατούσαν επί μακρόν τα χρήματα που απέδιδαν οι εργαζόμενοι, με αποτέλεσμα να οφείλουν σήμερα με τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις, ποσά που κυμαίνονται από 1,5 εκ έως 8,3 εκ ευρώ η κάθε μία.

Τα ειδοποιητήρια είναι τα πρώτα που αποστέλλονται σε μεγαλοοφείλετες άνω των 200.000 ευρώ και εντάσσονται στην εντατικοποίηση της προσπάθειας που καταβάλει η διοίκηση του Ιδρύματος να εισπράξει με διαδικασίες εξπρές τα ανείσπρακτα χρέη από ασφαλιστικές εισφορές. Ενώ, πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν ειδοποιητήρια για όσους οφείλουν μικρότερα ποσά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: