Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Τρανταχτά ονόματα στη νέα λίστα με τα ύποπτα παιχνίδια

Σε τέσσερις προσαγωγές προχώρησε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου η Αστυνομική Διεύθυνση της Θεσσαλονίκης. Οι προσαγωγές αυτές έχουν σχέση με άτομα που –όπως φαίνεται– είναι μπλεγμένα με τα ύποπτα παιχνίδια. Η δημοσίευση των ονομάτων των εμπλεκομένων, οι οποίοι έπαιζαν και κέρδιζαν πολλά λεφτά στο στοίχημα, είναι σίγουρο ότι θα ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πρόκειται για «μεγάλα κεφάλια», όπως πρόεδροι ομάδων, μάνατζερ, διαιτητές, ποδοσφαιριστές και άλλα ονόματα του ελληνικού αθλητικού στερεώματος. Η «Εξέδρα» έχει στα χέρια της τη λίστα με τα ονόματα, ωστόσο για λόγους προσωπικών δεδομένων δεν τη δημοσιεύει.

Με τη σειρά της, η Εισαγγελία της Θεσσαλονίκης επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν συνολικά 17 ύποπτοι. Ομως, για να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου πρέπει και ο αρμόδιος αθλητικός εισαγγελέας, δηλαδή ο κ. Νίκος Κωνσταντίνου, να χαρακτηρίσει τα αδικήματα, ώστε να προσδιορίσει αν υπάρχει «εγκληματική οργάνωση» και από εκεί και πέρα να υπάρξουν συλλήψεις. Ο κ. Κωνσταντίνου θα προχωρήσει σήμερα το πρωί σε αυτές τις ενέργειες, καθώς τα δικαστήρια παραμένουν κλειστά το Σάββατο και την Κυριακή.

Παράλληλα, οι υπόλοιπες εισαγγελικές αρχές σε όλη τη χώρα ψάχνουν να βρουν πιθανές εμπλοκές με την υπόθεση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της πόλης της Βέροιας, καθώς εκεί οι έρευνες των Αρχών δείχνουν να αποδίδουν καρπούς και οδηγούν σε πρόσωπα τα οποία έχουν προσωπικό λογαριασμό και μπορεί να είναι μπλεγμένα με την όλη υπόθεση.

Με τη σειρά τους οι εισαγγελικές αρχές, φαίνεται να έχουν στα χέρια τους τις λίστες με τα εμβάσματα στους συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς. Στην περίπτωση που υπάρχουν ταυτόσημα στοιχεία θα προχωρήσουν σε προσαγωγές. 
 
Μάλιστα, εδώ να θυμίσουμε ότι ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος, σε παλαιότερη συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» πριν από την προφυλάκισή του, είχε τονίσει χαρακτηριστικά: «Εγώ παίζω στοίχημα στη Βέροια και δεν παίζω ούτε στον Βόλο ούτε στην Αθήνα. Σας ενοχλεί;»... 
 
exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: