Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Ενα δισ. ευρώ ψάχνουν στη Μαλαισία οι εισαγγελείς

Οι Αρχές της ασιατικής χώρας βρήκαν την άκρη για τους 968 Ελληνες που κέρδιζαν στο στοίχημα

Χρήματα της τάξης του ενός δισ. ευρώ ψάχνουν οι εισαγγελείς στη Μαλαισία από τα παιχνίδια του στοιχήματος. Οι αρμόδιες ασιατικές Αρχές μάλιστα βρήκαν τη λίστα με τους 968 Ελληνες οι οποίοι κέρδιζαν στο στοίχημα.

Συμφώνα με πληροφορίες, φέρονται να εμπλέκονται από ελληνικής πλευράς ο γιος παράγοντα ομάδας, ένας πρόεδρος ομάδας Football League, δύο μάνατζερ, ένας μπούκερ, καθώς και πλήθος κόσμου.

Μάλιστα ο επικεφαλής των αστυνομικών ερευνών της Μαλαισίας Καμαρούλ Ζαμάν Μαμάτ αποκάλυψε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Real news» ότι «συνεχίζουμε τις έρευνες και
συνεργαζόμαστε στενά με την Ιντερπόλ για την καταπολέμηση του φαινομένου του παράνομου στοιχήματος και για την υπόθεση που αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του ο προϊστάμενος των ερευνών της Αστυνομίας της Μαλαισίας μιλάει για ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο, καθώς πρόκειται για ένα υπέρογκο ποσό που παίχτηκε από Ελληνες μέσω των ιστοσελίδων παράνομου στοιχήματος με έδρα τη Μαλαισία.
ΕΞΕΔΡΑ


Παράλληλα, οι εισαγγελικές Αρχές της Μαλαισίας έχουν ειδοποιήσει τις αντίστοιχες ελληνικές, ενώ συγχρόνως οι αστυνομικοί της Ιντερπόλ  βρίσκονται σε συνεργασία (και) με τον ΟΠΑΠ για
την ανεύρεση νέων στοιχείων που θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.


Ολα ξεκίνησαν όταν ένας υπάλληλος της Τράπεζας της Ελλάδος ερεύνησε εμβάσματα ιδιωτικής
τράπεζας άνω των 15.000 ευρώ, ενώ διαπίστωσε πως η συγκεκριμένη τράπεζα δεν ενημέρωνε την Τράπεζα της Ελλάδος για τα εν λόγω εμβάσματα και δεν δήλώνε ούτε τις αποστολές, οι
περισσότερες εκ των οποίων ήταν για τη Μαλαισία.

Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο βρέθηκε ο μίτος…προκειμένου να ξετυλιχθεί η υπόθεση. Απόλυτα επιβεβαιώθηκε το χθεσινό ρεπορτάζ της «Εξέδρας» που αφορούσε την κιητοποίηση της Αστυνομίας στη Βόρεια Ελλάδα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της πόλης της Βέροιας, καθώς εκεί οι έρευνες των Αρχών δείχνουν να αποδίδουν καρπούς και οδηγούν σε πρόσωπα τα οποία έχουν προσωπικό λογαριασμό και μπορεί να είναι μπλεγμένα με την όλη υπόθεση.

Με τη σειρά τους οι εισαγγελικές αρχές φαίνεται να έχουν στα χέρια τους τις λίστες με τα εμβάσματα στους συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς. Στην περίπτωση που υπάρχουν ταυτόσημα στοιχεία θα προχωρήσουν κι εκεί σε προσαγωγές.


Μάλιστα, εδώ να θυμίσουμε ότι ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος, σε παλαιότερη συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη», πριν από την προφυλάκισή του, είχε τονίσει χαρακτηριστικά: «Εγώ παίζω στοίχημα στη Βέροια και δεν παίζω ούτε στον Βόλο ούτε στην Αθήνα. Σας ενοχλεί;»...

Νέο έγγραφο της ΕΥΠ στην Παπανδρέου Νέο διαβιβαστικό έγγραφο 20 σελίδων εστάλη από την Ασφάλεια Αθηνών στην εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος Πόπη Παπανδρέου.

Στο έγγραφο αυτό περιέχονται νέες συνομιλίες παραγόντων, τις οποίες συγκέντρωσε η ΕΥΠ. Ενδέχετα μάλιστα εντός της ημέρας να ασκηθούν νέες διώξεις εναντίον ατόμων εμπλεκομένων στην υπόθεση των στημένων αγώνων.

Σήμερα θα ανακοινωθεί από την Εισαγγελία Ναυπλίου η απόφαση για ενδεχόμενη μεταγωγή του Αχιλλέα Μπέου στην Αθήνα, προκειμένου την Τετάρτη να παρουσιαστεί ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας. Εν τω μεταξύ ο Γιώργος Τσακογιάννης θα μεταφερθεί σήμερα το βράδυ από τις Φυλακές Τρικάλων στις Φύλακες Κορυδαλλού, και αύριο το πρωί θα παρουσιαστεί ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Football League, προκειμένου να απολογηθεί.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: