Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Πανικός για τον Χάρι Πότερ

Harry PotterImage by Pixelsior via Flickr
Μπορεί το δεύτερο και τελευταίο μέρος «Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου» (που κλείνει και τη σειρά) να βγαίνει αύριο στις αίθουσες, το φιλμ όμως έχει ήδη κόψει περίπου είκοσι χιλιάδες εισιτήρια. Από την προπώληση και μόνο, πριν προβληθεί καν ένα καρέ. Προφανώς όμως εδώ οι απαιτήσεις είναι πολλές. Δεν μιλάμε άλλωστε για μια οποιαδήποτε ταινία αλλά για ένα παγκόσμιο φαινόμενο. 
 
Η βρετανική κινηματογραφική βιομηχανία μπορεί να τρίβει τα χέρια της. Συνολικά βλέπετε, οι ταινίες της σειράς έχουν μαζέψει στα ταμεία το εξωπραγματικό νούμερο των 4.558.603.070 ευρώ (ναι, πάνω τεσσεράμισι δισεκατομμύρια - τα 15 εκατομμύρια εκ των οποίων έχουν «πληρωθεί» σε ελληνικό έδαφος) και φυσικά ένα δυνατό μέρος αυτών θα ενισχύσει την εθνική κινηματογραφία της χώρας. Στο κάλεσμα της οποίας ανταποκρίθηκε η αφρόκρεμά της.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: