Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Δυναμική απάντηση στους τραμπουκισμούς των ταξιτζήδων ετοιμάζει ο τουρισμός

Επ' αόριστον συνεχίζεται η απεργία των ιδιοκτητών ταξί, μετά το «ναυάγιο» της συνάντησης που είχαν την Παρασκευή με τον υπουργό Υποδομών, Γ.Ραγκούση.

Στη Θεσσαλονίκη οι αυτοκινητιστές έχουν αποκλείσει το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Συγκεντρώθηκαν στις 9 το πρωί στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανίων, στο ύψος εμπορικού κέντρου και από εκεί κατευθύνθηκαν στο αεροδρόμιο, όπου παρέταξαν τα οχήματά τους και κατευθύνονται πεζή στον τερματικό σταθμό.

Στην Πάτρα εκατοντάδες ταξιτζήδες σε μια ένδειξη "σεβασμού" προς τους τουρίστες τους οποίους (μερικοί ταρίφες) κατάκλεβαν επι χρόνια, έκλεισαν το λιμάνι και εμπόδισαν τρια κρουαζιερόπλοια να βγάλουν στην πόλη τους τουρίστες με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ η τοπική αγορά.

Στα Χανιά, απέκλεισαν το αεροδρόμιο και καταταλαιπωρήθηκαν χιλιάδες επιβάτες έλληνες και ξένοι. Είχαν μάθει, πολλοί ταρίφες, να γδέρνουν τον κόσμο στα αεροδρόμια και κάνουν επιλογή πελατών και τώρα τους κακοφαίνεται....

Οι χιλιαδες άνθρωποι που ζούν από τον τουρισμό και οι έμποροι ετοιμάζονται να αντιδράσουν δυναμικά στους ταξιτζήδες που νομίζουν ότι αυτή η χώρα τους ανήκει και κάνουν ότι θέλουν.

"Θα πέσουν φάπες" λένε επαγγελματίεςτου τουρισμού που έχουν βγεί από τα ρούχα τους αφού βλέπουν μια μερίδα τραμπούκων να τους εμποδίζει να κάνουν τη δουλειά τους και να εξυπηρετήσουν τους τουρίστες.

Τα επεισόδια, αναμένεται να κλιμακωθούν και από την πλευρά τών εμπόρων που τα μαγαζιά τους κατεβάζουν ρολά και βλέπουν οι ελπίδες τους να καταστρέφονται από τους ταξιτζήδες...

Αν οι γαλάζιοι και σταλινικοί συνδικαλιστες δεν μαζέψουν τα τσιράκια τους τότε οι ταξιτζήδες θα βρεθούν σε δύσκολη θέση. Και αν αυτοί πετούν λάδια, κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια , μας ταλαιπωρούν στους δρόμους , υπάρχουν πολίτες που ετοιμάζουν κίνημα κατα των ταξιτζήδων και θα αντιδράσουν δυναμικά στους τραμπουκισμούς. "Μέχρι τώρα δεν μας σεβάστηκαν" λένε και τονίζουν χαρακτηριστικά:

"Εμείς γιατί να τους ανεχόμαστε;"

Δεν υπάρχουν σχόλια: