
Τα αποτελέσματα ενδεχομένως να εξηγούν γιατί το πράσινο τσάι συνδέεται με τον μειωμένο κίνδυνο καρδιακών νοσημάτων, έγραψε ο Σιν-Σιν Ζενγκ και οι συνεργάτες του από το Union Medical College του Πεκίνου.
Η ομάδα των ερευνητών συγκέντρωσε τα αποτελέσματα 14 μελετών κατά τις οποίες κάποιοι εθελοντές κατανάλωσαν πράσινο τσάι ή απόσταγμά του για περιόδους από τρεις εβδομάδες έως τρεις μήνες και κάποιοι άλλοι εντάχθηκαν σε ομάδα που λάμβανε placebo.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου