Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Χαλκίδα: Ένα λουλούδι για τον 25χρονο που "θέρισε" το φορτηγό...


Aπό νωρίς το χτες το πρωί, γνωστοί και φίλοι του άτυχου 25 χρονου έχουν έρθει και αφήνουν ένα λουλούδι, στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή το παλικάρι.


Ήταν προχθες το βράδυ όταν 36χρονος, οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε ο 25χρονος. 


Από την σύγκρουση τραυματίσθηκε πολύ σοβαρά ο οδηγός της δίκυκλης μοτοσικλέτας, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας για να καταλήξει τελικώς μια ώρα μετά την μεταφορά του. 


Αποτέλεσμα της σύγκρουσης όπως βλέπετε στην φωτογραφία ήταν να διαλυθεί η τζαμαρία καταστήματος με τέντες που βρίσκεται στην Ληλαντίων. 


Όταν έγινε το τροχαίο, ο οδηγός του φορτηγού δεν παρέμεινε στο τόπο του ατυχήματος, όμως το όχημά του εντοπίσθηκε εγκαταλελειμμένο λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο της σύγκρουσης. 


Μετά από επίμονες αναζητήσεις, χτες ο 35χρονος, παραδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στο Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, όπου και συνελήφθη.
evianews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: