Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ο Έβρος καίγεται και τα κανάλια σιωπούν...


ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: 
Καίγεται ο Έβρος!
Καίγεται η Άνω Γλυφάδα!
Η κυβέρνηση κοιμάται;



Η φωτιά στον Έβρο κατακαίει τα πάντα. Ο Νομός έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και τα κανάλια της Αθήνας δεν λένε ούτε λέξη!

Φέτος ΟΛΑ τα κανάλια δεν λένε και πολλά για τις φωτιές που καίνε δάση , καταστρέφουν περιουσίες και έχουν ξεσπιτώσει πολλούς ανθρώπους.

"Ούτε κουβεντα απο τα Αθηναικα καναλια για τις φωτιες που για δευτερη μερα κατακαινε τον Εβρο.

Ο νομος εχει τεθει σε κατασταση εκτακτης αναγκης και δεν εχει αναφερθει τιποτα απο τα καναλια.Αν τυχον πιασει φωτια κανενα χωραφι στην Αθηνα εχουνε ολονυκτια ρεπορταζ για τα συμβάντα.." μας γράφει σε e-mail αναγνώστης. 

O Νίκος Χατζηνικολάου στις 1.15 μετά τα μεσάνυχτα έγραψε στο twitter: Καίγεται ο Έβρος! Καίγεται η Άνω Γλυφάδα! Η κυβέρνηση κοιμάται;
Πυρκαγιά στην Άνω Γλυφάδα !

Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην οδό Πορταριάς 54, στην Άνω Γλυφάδα ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα.  Επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 15 οχήματα και προσπαθούν να την περιορίσουν πριν πάρει διαστάσεις.

Σε όλη την Ελλάδα !



Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε αργά το βράδυ  πυρκαγιά στην περιοχή Κορπή Βόνιτσας, στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε αργά το απόγευμα και η πυρκαγιά στην περιοχή Ομπλός-Κρήνη Αχαίας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται δασική πυρκαγιά στην περιοχή Κοιλιωμένου Ζακύνθου. Επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 4 Α/Φ.

Άλλη μια πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Ευηνοχώρι Μεσολογγίου. Επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα, 7 άτομα πεζοπόρο,

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε το απόγευμα και η πυρκαγιά στην περιοχή Έξω Ποταμοί Λασιθίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: