Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Λασίθι: 40χρονη έκανε βουτιά στο κενό για να γλιτώσει από το σύζυγο !


Εκανε βουτιά στο κενό για να γλιτώσει από τα χέρια του εξοργισμένου εν διαστάσει συζύγου της!

Ο λόγος για μία 40χρονη από ένα χωριό του Οροπεδίου Λασιθίου, η οποία μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο ύστερα από άγριο επεισόδιο με τον πρώην αγαπημένο της.

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας όταν, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η γυναίκα στους αστυνομικούς, βρισκόταν μόνη της στο σπίτι καθώς απουσίαζαν τα παιδιά της.

Κάποια στιγμή την επισκέφτηκε ο 48χρονος εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος έκανε αμέσως γνωστές τις άγριες διαθέσεις του. Το ζευγάρι άρχισε να συζητά σε έντονο ύφος, με αποτέλεσμα η κουβέντα να γίνει γρήγορα καβγάς, αφού ο άνδρας ζητούσε την επανασύνδεσή τους και η 41χρονη αρνιόταν κατηγορηματικά.

Οταν είδε ότι ο 48χρονος άρχισε να γίνεται επιθετικός, τρομοκρατήθηκε και κλειδώθηκε σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού. Μαινόμενος εκείνος προσπαθούσε να σπάσει την πόρτα για να μπει μέσα, γεγονός που πανικόβαλε την άτυχη γυναίκα, η οποία άνοιξε το παράθυρο και πήδησε στον δρόμο από ύψος πέντε μέτρων!

Ο άνδρας αντιλήφθηκε την κίνηση της γυναίκας και έτρεξε στον δρόμο, όπου άρχισε να τη χτυπάει με ένα εργαλείο, παρά το γεγονός ότι ήταν τραυματισμένη. Ο 48χρονος μετά την πράξη του έγινε καπνός και αναζητείται από την αστυνομία.


Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: