Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Η τουρκική αεροπορία βομβάρδισε χθες 85 στόχους των κούρδων

First A400M on final approach on 15/Jan, 4th f...Image via WikipediaΗ τουρκική πολεμική αεροπορία πραγματοποίησε δυο σειρές επιδρομών χθες στο βόρειο Ιράκ βομβαρδίζοντας 85 στόχους των κούρδων ανταρτών, ανακοίνωσε σήμερα ο τουρκικός στρατός, χωρίς να προσδιορίσει αριθμό θυμάτων.

    Η Τουρκία επανέλαβε ύστερα από ένα χρόνο τους βομβαρδισμούς θέσεων των κούρδων ανταρτών στις ορεινές περιοχές του Ιράκ, μετά την επίθεση που πραγματοποίησαν την Τετάρτη κούρδοι αντάρτες στη νοτιοανατολική Τουρκία, στα σύνορα με το Ιράκ, κατά την οποία σκοτώθηκαν εννέα μέλη των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού στρατού, οι στόχοι που βομβαρδίστηκαν βρίσκονται στις περιοχές Χακούρκ, Αβαζίν-Μπαζιάν και Ζαπ, όπου το ΡΚΚ διαθέτει βάσεις για να εξαπολύει επιθέσεις κατά της Τουρκίας.

    "Υστερα από αναγνωριστικές πτήσεις στις περιοχές που βομβαρδίστηκαν θα γίνει εκτίμηση των ζημιές που προκλήθηκαν", τονίζεται στην ανακοίνωση του τουρκικού στρατού.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: