Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ALPHA: Ποιοί μένουν, ποιοί φεύγουν και ποιοι... αναμένουν !

Ανανεωμένο -ίσως και διευρυμένο- θα είναι το πρωινό ψυχαγωγικό του Alpha, με την Ελένη Μενεγάκη να κρατά τα ηνία και να συνεχίζει να σερβίρει καφέ. Η ξανθιά παρουσιάστρια εδώ και αρκετούς μήνες έχει υπογράψει συμβόλαιο, το οποίο ισχύει μέχρι τον Ιούλιο του 2013, και τώρα απλώς ανανεώνει τον "Καφέ με την Ελένη".

Σταθερός στο "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" του παραμένει ο Λάκης Λαζόπουλος, ενώ πακέτα θα εξακολουθεί να παραδίδει η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Στη θέση της παραμένει και η Κατερίνα Καραβάτου, αν και στο κανάλι της Κάντζας δε γνωρίζουν πότε θα ξεκινήσει το "Κους-Κους" καθώς το φθινόπωρο η παρουσιάστρια αναμένεται να γίνει μητέρα. Η εκπομπή ενδεχομένως να ξεκινήσει τον Νοέμβριο, με αλλαγές στο πάνελ και νέο σκηνικό.

Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιάκη συνεχίζουν κανονικά με το "Δέστε τους", ενώ το πράσινο φως πήρε και η Αση Μπήλιου με το "Star System". Στο πρόγραμμα του σταθμού και στο prime time της Τετάρτης θα ενταχθεί και η εκπομπή της Αννας Βίσση, που οι Γερμανοί πιστεύουν πως θα ικανοποιήσει στο έπακρον τους θαυμαστές της, οι οποίοι περιμένουν να τη δουν εδώ και έναν χρόνο.

Επίσης, θα παρακολουθήσουμε ένα real life πρόγραμμα που ενδεχομένως να μην είναι οι "Οικογενειακές ιστορίες" και τη θέση τους να πάρουν οι "Εξιχνιάσεις εγκλημάτων" ή οι "Γυναικείες υποθέσεις".

Το talent show "Greek Idol" κατά πάσα πιθανότητα θα ετοιμαστεί για το δεύτερο μισό της σεζόν, ενώ το "Chart Show" θα συνεχίσει την πορεία του στον σταθμό, μια και ήδη υπάρχουν γυρισμένα επεισόδια. Τα δύο μαγειρικά show "Εφιάλτης στην Κουζίνα" και "Κάτι Ψήνεται» θα τα δούμε στους δέκτες μας και πάλι, ενώ δεν θα συνεχίσει το "Botrini’s Project".

Στο περίμενε είναι και η Σίσσυ Φειδά με το "Σπίτι απ’ την Αρχή" - ωστόσο πήγες προσκείμενες στο κανάλι μας μεταφέρουν πως μικρότερος κύκλος του προγράμματος θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν. Εκτός καναλιού θα μείνει ο Νίκος Σαμοΐλης και το "Για λογαριασμό σας", ενώ το κανάλι δεν θα επιχειρήσει να προβάλλει δεύτερο κύκλο του "Big Brother".

Από την οικογένεια του Alpha αποχώρησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ενώ "στον αέρα" βρίσκεται και το "Μες στην καλή χαρά", με τους παρουσιαστές του να μην έχουν υπογράψει ακόμα.

Επίσης, στο περίμενε είναι οι συντελεστές του "Πάνω στην ώρα" με τους Ελενα Παπαβασιλείου και Σπύρο Λάμπρου, καθώς οι ιθύνοντες του σταθμού δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι από τις αποδόσεις τους στον πίνακα της AGB.

Αν και οι ιθύνοντες του σταθμού μάς μεταφέρουν πως "όλα είναι ανοιχτά και το πρόγραμμα είναι υπό διαμόρφωση", οι πρώτες αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί και δρομολογούνται οι εξελίξεις που θα φέρουν ανακατατάξεις, αλλά και αλλαγές στο κανάλι της Κάντζας.

Ρεπορταζ: Τέτα Τσετσεκου Πηγή: Espresso
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: