Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Λουκέτο και... "κληρονομιά" στον ΤΥΠΟ

Λουκέτο βάζει ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και η εκδότρια του Κατερίνα Μάστορα "φρόντισε" να τον ... αφήσει κληρονομιά στον... ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ!. 

Η πρωτοφανής, στα ελλληνικά εκδοτικά χρονικά, απόφαση μιας εφημερίδας να "κληρονομήσει" τους αναγνώστες της σε ...άλλη εφημερίδα, φάνηκε σήμερα μέσα από την καταχώρηση ΟΛΟΣΕΛΙΔΗΣ διαφήμισης του μέχρι χτές "αντίπαλου" ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ.


Σε μια προσπάθεια να πάρει τους αναγώστες πριν στραφούν στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή σε άλλα έντυπα ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ έδωσε διαφήμιση σε  μια εφημερίδα που... κλείνει!


Η μάχη αναμεσα στις εφημερίδες της παλιάς και νέας δεξιάς τώρα  αρχίζει και θα θρηνήσουμε πολλά θύματα.


Παράλληλα το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εξέτασε την αιφνιδιαστική απόφαση αναστολής της έκδοσης της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ». Το Δ.Σ. καταδικάζει απερίφραστα την απαράδεκτη και προκλητική απόφαση της εκδότριας Κατερίνας Μάστορα-Μπουλινάκη, καθώς οδηγεί στην ανεργία και την απόγνωση τους συναδέλφους της εφημερίδας, η πλειοψηφία των οποίων για πολλά χρόνια εργάζονται με αυταπάρνηση προκειμένου να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη έκδοση του φύλλου της εφημερίδας.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καλεί την εκδότρια της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» να άρει την όποια απόφασή της περί αναστολής αναλογιζόμενη τις συνέπειες που θα έχει μια τέτοια ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ θα διασφαλίσει με κάθε τρόπο τα συμφέροντα των συναδέλφων,αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: