Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ηράκλειο: Την μαχαίρωσαν και την λήστεψαν


Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ, δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα μια 60χρονη γυναίκα ιδιοκτήτρια super market στην τουριστική περιοχή της Χερσονήσου Ηρακλείου. Μόλις είχε κλείσει το κατάστημα και ενώ ετοιμαζόταν να φύγει μαζί με τον 40χρονο γιό της, κρατώντας τις εισπράξεις της ημέρας, (5.000 ευρώ), δύο άτομα - που προφανώς παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους- πλησίασαν και ενώ ο ένας με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε τον 40χρονο, ο άλλος ζήτησε απο την γυναίκα να τους δώσει την τσάντα που κρατούσε και στην οποία υπήρχαν τα χρήματα.

Όταν εκείνη προσπάθησε να αρνηθεί, τότε εκείνος που κρατούσε το μαχαίρι την χτύπησε δύο φορές στο αριστερό χέρι και μια φορά στην μασχάλη, και αφού της άρπαξε την τσάντα εξαφανίστηκε με τον συνεργό του. Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν καλυμένα με μαντήλια τα πρόσωπά τους, ενώ οι διωκτικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.

Πρόκειται για ένα απο τα πολλά περιστατικά εγκληματικότητας σε βάρος καταστηματαρχών που συμβαίνουν το φετινό καλοκαίρι στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Μάλιστα πρόσφατα ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου είχε επισημάνει την έλλειψη αστυνόμευσης και είχε ζητήσει την λήψη μέτρων με πιό πολλές και συχνές περιπολίες των αστυνομικών αρχών.
www.flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: