Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Οργιάζει στην Ήπειρο ο παράνομος τζόγος

Η επικείμενη απελευθέρωση των τυχερών παιχνιδιών, που προωθεί η Κυβέρνηση, φαίνεται πως έχει από τώρα… ανοίξει την όρεξη αρκετών και στην Ήπειρο, οι οποίοι έχουν εγκαταστήσει ηλεκτρονικά παιχνιδομηχανήματα, τα γνωστά μας «φρουτάκια», στα καφέ - μπαρ τους.Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί, η έξαρση που παρατηρείται στις συλλήψεις σε όλη την Ήπειρο για τέτοιου είδους παραβάσεις. Όπως φαίνεται και από το Αστυνομικό Δελτίο, τα περιστατικά πληθαίνουν ανησυχητικά, ενώ πολλοί Ηπειρώτες «παίζουν» συχνά υψηλά χρηματικά ποσά.

Η ΤΡΙΛΙΖΑ…
Σύμφωνα με το χθεσινό αστυνομικό Δελτίο, προχθές το βράδυ στα Γιάννινα συνελήφθη ένας 41χρονος Έλληνας, επειδή είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία σε κατάστημα - καφενείο ιδιοκτησίας του 9 ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, η οθόνη των οποίων απεικόνιζε το απαγορευμένο παιχνίδι «τρίλιζα».Σε έρευνα που έγινε στο κατάστημα βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1095 ευρώ στο μπαρ και το χρηματικό ποσό των 6 ευρώ σε τρία παιγνιομηχανήματα, προερχόμενο από τη διενέργεια των απαγορευμένων παιγνίων, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ…
Οι Ηπειρώτες είναι ανάστατοι από την πρόθεση της Κυβέρνησης να απελευθερώσει τον τζόγο και υπενθυμίζουν, ότι τα «φρουτάκια» και γενικά ο παράνομος τζόγος στο παρελθόν έχει… καταστρέψει ανθρώπους, έχει κλείσει σπίτια και οικογένειες στην περιοχή μας. «Σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά εποχή, η απελευθέρωση των τυχερών παιχνιδιών δεν θα βοηθήσει τους πολίτες στην προσπάθεια που κάνουν να επιβιώσουν από τη φόρο-λαίλαπα της Κυβέρνησης, η οποία θέλει να κερδίσει χρήματα σε βάρος όσων αρέσκονται στο τζόγο» λένε Ηπειρώτες.Υπενθυμίζεται, ότι από την απελευθέρωση του τζόγου, η Κυβέρνηση υπολογίζει να βάλει στα ταμεία του κράτους 500.000.000 ευρώ από τις άδειες τυχερών παιχνιδιών και 200.000.000 ευρώ από τα δικαιώματά τους!

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: