Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Μενεγάκη: Οι τελευταίες βουτιές του καλοκαιριού!

Πού την χάνεις πού την βρίσκεις φέτος την Ελένη… με ένα μαγιό και μια πετσέτα σε μια παραλία! Απόλαυσε ήλιο και θάλασσα στο έπακρον!

Απτόητη, λίγο πριν από το τέλος του καλοκαιριού, η βασίλισσα της πρωινής ζώνης συνεχίζει τις καθημερινές εξορμήσεις στην παραλία ακόμη και με ανέμους 9 μποφόρ!

Αυτήν τη φορά το «κλικ» του φωτογραφικού φακού την «συνέλαβε» με άσπρο μαγιό και φωτογραφική μηχανή ανά χείρας… πού αλλού; Μα στον αγαπημένο της προορισμό που δεν είναι άλλος από την Άνδρο!!!

Το ζευγάρι μετά τις ρομαντικές διακοπές του στο Ιόνιο επέστρεψε στο κυκλαδίτικο νησί λίγο πριν η Ελένη επιστρέψει στο κλεινόν άστυ για τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις!

Εξ΄ ου και οι παρατεταμένες εμφανίσεις της στην παραλία, αφού φαίνεται πως όχι μόνο μαζεύει ήλιο για το χειμώνα, αλλά προσπαθεί να διατηρήσει το μαύρισμά της γι΄ αρκετό καιρό!

Από το πλευρό της στην παραλία έλειπε ο αγαπημένος της Ματέο, αφού οι δουλειές στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του τον κρατούν μακριά της.

Στο περιοδικό «Ok!» που κυκλοφορεί η Ελένη δείχνει ιδιαίτερα ανανεωμένη και λαμπερή! Όπως δήλωσε όμως ο διευθυντής του περιοδικού Νίκος Γεωργιάδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Star»:

«Δεν θα επέτρεπα να αδυνατίσω την Ελένη και να φαίνεται ένας άλλος άνθρωπος... το να αφαιρέσεις λίγο κυτταρίτιδα δεν είναι κακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: