Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ρέθυμνο: Βρήκαν οπλοστάσιο σε σπίτι νεαρών

Ένα τηλεφώνημα στο 100 ήταν αρκετό για να ξεσκεπαστεί ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι... δύο νεαρών, ηλικίας 30 και 35 ετών, στο Ρέθυμνο.

Το συμβάν εκτυλίχτηκε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ένας πολίτης κατήγγειλε με τηλεφώνημα στην Άμεσο Δράση, ότι από σπίτι στην περιοχή του Γάλλου, πέφτουν βροχή οι πυροβολισμοί. Η Άμεση Δράση …κινήθηκε άμεσα και έστειλε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων, στο σπίτι που είχε υποδείξει το τηλεφώνημα. Οι αστυνομικοί, έπιασαν «λαβράκι» καθώς ύστερα από έρευνα που έκαναν στο σπίτι και πάνω στους δύο νεαρούς, βρήκαν και κατάσχεσαν ένα μικρό οπλοστάσιο αποτελούμενο από:

- Ένα εύχρηστο πιστόλι μάρκας CLOCK διαμμ. 9 mm, ιδιοκτησίας ανωτέρω 30χρονου, το οποίο κατείχε νόμιμα με άδεια κατοχής από την Α.Δ Λασιθίου
- 2 εύχρηστες κυνηγετικές καραμπίνες, ιδιοκτησίας ανωτέρω 35χρονου τις οποίες κατείχε νόμιμα με σχετικές άδεις κατοχής από Υ.Α Ρεθύμνου
- 3 γεμιστήρες, ένα ταχυγεμιστήρα και δέκα οκτώ (18) πλήρη και εύχρηστα φυσίγγια ανωτέρω πιστολιού
- 8 κάλυκες πιστολιού και τρεις (3) κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Για τις άδειες κατοχής των παραπάνω όπλων κινήθηκαν ήδη οι προβλεπόμενες διαδικασίες αφαίρεσής τους, από την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου και Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου αντίστοιχα. Οι δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: