Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Έξαλλη η Jolie με το νέο κορίτσι του Brad


Μία "σεξουαλικά προκλητική" Αγγλίδα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, έχει κάνει την Angelina να χάσει τον ύπνο της.

Η πασίγνωστη σταρ - με τα επίσης πασίγνωστα θέμaτα ...ζήλιας, που την διακατέχουν, δεν μπορεί να πιστέψει ότι η βοηθός του Brad Pitt στα γυρίσματα της νέας του ταινίας "World War Z" είναι τόσο γοητευτική που θα μπορούσε να ...σκανδαλίσει τον γόη Brad.

Πρόκειται για τη Lara Marsden, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ έχει πυροδοτήσει φήμες περί διάλυσης του ζευγαριού Bradgelina.
Απ' την πλευρά της η Angelina, ωστόσο αν και στο σπίτι τους ως γνωστόν κρατάει τα ηνία, στα γυρίσματα της ταινίας δεν...την παίρνει να κάνει και πολλά, μένοντας πίσω και απλά παρακολουθώντας τις σκανδαλοθηρικές εφημερίδες να φωτογραφίζουν τον Brad με την Lara.

Ειρωνικό αν σκεφτεί κανείς ότι το ίδιο όνομα - Lara- ήταν αυτό που έμελλε να κάνει την Angelina διάσημη. Μεταξύ μας πάντως δε νομίζω να ξαναδεχτεί καμία πρόταση σε ένα ενδεχόμενο remake της ...Lara Croft....

Mychannel
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: