Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Έπεσε στις ρόδες του φορτηγού για να... διαμαρτυρηθεί!

Σε μία άκρως ριψοκίνδυνη ενέργεια προχώρησε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων – Ψητοπωλών νομού Σερρών, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την απομάκρυνση των τραπεζοκαθισμάτων από άνδρες της δημοτικής αστυνομίας.

Ο αντιπρόεδρος έπεσε μπροστά στις ρόδες του φορτηγού, όπου νωρίτερα υπάλληλοι του δήμου και άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας φόρτωσαν τραπέζια και καθίσματα από καταστήματα της οδού Κουντουριώτου.

Αυτό όμως δεν πτόησε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νίκο Στεργίου, που επανέλαβε πως θα τηρηθεί η νομιμότητα. Σύμφωνα με δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, τα τραπεζοκαθίσματα που εκτείνονται πέρα από τη «κίτρινη γραμμή», η οποία ορίζει τα όρια που κάθε κατάστημα μπορεί να κάνει χρήση του πεζοδρομίου, θα κατάσχονται χωρίς καμία ειδοποίηση.

Το πρωί της Παρασκευής (16/9), ο δήμος Σερρών και η Δημοτική Αστυνομία, έθεσαν σε εφαρμογή στο κέντρο της πόλης, επιχείρηση … «καθαρά πεζοδρόμια», προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και μικροεπεισόδια με πολλούς καταστηματάρχες.
Πηγή: infoserres.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: