Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Χρόνια πολλά στην Φαίη!

Η Φαίη Σκορδά έχει σήμερα την ονομαστική της γιορτή καθώς  το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Σοφία.

Ανήμερα της γιορτής της λοιπόν, το tv weekend πρόβαλε συνέντευξή της, στην οποία σχολίασε όλες τις τηλεοπτικές εξελίξεις. Και πρώτα απ’όλα την μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη στην μεσημεριανή ζώνη: «Είναι μια από τις πιο σημαντικές τηλεοπτικές προσωπικότητες στην Ελλάδα. Εγώ δεν τα βλέπω όλα σε σχέση με μας. Δεν αλλάζει κάτι. Η Ελένη ό,τι ώρα και να κάνει εκπομπή, η ίδια θα είναι. Δεν πιστεύω σε αυτά. Πιστεύω στους ανθρώπους και τις ομάδες. Η Ελένη δεν έχει να αποδείξει απολύτως τίποτα. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος επειδή αλλάζει ώρα η εκπομπή του».

Η Φαίη είπε και την άποψή της για το περιβόητο επίδομα τρίτεκνης μητέρας που παίρνει εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια. «Όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο, είτε πρόκειται για κάτι καλό, είτε πρόκειται για κάτι άσχημο. Το δικαιούται, δεν το δικαιούται; Το δικαιούται. Αλλά πέρα από αυτό, δεν υπάρχει κάποιος νόμος που λέει ότι εάν μια οικογένεια έχει υψηλό εισόδημα δεν το δικαιούται. Ούτε ξέρουμε εάν το παίρνει και δεν το δίνει κάπου…»

Δεν παρέλειψε πάντως να σχολιάσει και την «αδυναμία» του Γιώργου Λιάγκα. Που δεν είναι άλλη από την Ευγενία Μανωλίδου: «Νομίζω ότι θα κάνει κάτι. Πιστεύω ότι επειδή κάποια προγράμματα του prime time θα ξεκινήσουν στην μέση της σεζόν, νομίζω ότι τελικά θα παρουσιάσει κάτι. Εχει μεγάλη εμπειρία, αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, γιατί νομίζω ότι θα συμμετάσχει σε κάτι που θα αρχίσει, όχι τώρα, αλλά αργότερα».

Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες και γι’αυτό συνιστά σε όλους αισιοδοξία. «Σε όλες τις δουλειές επικρατεί μεγάλη ανασφάλεια. Πόσο μάλλον στην τηλεόραση, που κάποιοι παρουσιαστές παίρνουμε και καλύτερα χρήματα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: