Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεχείς σεισμικές δονήσεις στην Αχαΐα

Νέες μικρές σεισμικές δονήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Αχαΐα, η οποία δεν λέει να "ησυχάσει" από τον Εγκέλαδο.

Συγκεκριμένα, δύο νέες σεισμικές δονήσεις "χόρεψαν" την ευρύτερη περιοχή αργά το βράδυ της Δευτέρας και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Ο πρώτος σεισμός εκδηλώθηκε στις 10.52 μ.μ. και ήταν μεγέθους 2,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Μάλιστα, σύμφωνα με την προκαταρκτική εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, είχε εστιακό βάθος πέντε χιλιομέτρων και το επίκεντρό της εντοπίστηκε σε απόσταση 8 χιλιομέτρων Β.Δ. των Καμαρών Αιγιαλείας, 13 χλμ. Α. της Ναυπάκτου και 26 χλμ. Β.Α. της Πάτρας.

Η άλλη δόνηση είχε μέγεθος 2,2 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε στη 1.45 π.μ.. Το επίκεντρο εντοπίστηκε σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Κέντρο πέντε χιλιόμετρα Β.Δ. του χωριού Κ. Μαζαράκι, 17 χλμ. Ν.Δ. της Πάτρας και 33 χλμ. Ν.Α. του Μεσολογγίου. Το εστιακό βάθος και αυτής της δόνησης ήταν πέντε χιλιόμετρα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: