Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ακροδεξιός ευρωβουλευτής ζητά να υποθηκεύσουμε την... Κω

Αυτός ο μαλάκας που εκλέχτηκε ευρωβουλευτής από τους ακροδεξιούς της Δανίας και ανήκει στην ίδια ομάδα με το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη θέλει να βάλουμε υποθήκη την Κω ώστε σε περίπτωση χρεωκοπίας της Ελλάδος να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Ο ακροδεξιός δανός ευρωβουλευτής Μόρτεν Μέσερσμιντ , μέλος του Λαϊκού Κόμματος της Δανίας και ευρωβουλευτής της ομάδας «Ευρώπη της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας» (στην οποία ανήκει και ο ΛΑΟΣ) με συνέντευξή του στην εφημερίδα «BT» τονίζει ότι, «αν η Ελλάδα επιθυμεί να δανειστεί εκ νέου από την ΕΕ, τότε το κόμμα του θα απαιτήσει πιο δραστικά και μη παραδοσιακά μέτρα διασφάλισης».

Διευκρινίζοντας στην συνέχεια τι εννοεί, πρότεινε στην κυβέρνησή του να απαιτήσει το νησί της Κω ως «εγγύηση» ή μάλλον υποθήκη για το δάνειο. «Κατανοούμε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να παρέχει εγγύηση για τα δάνεια με την μορφή μετρητών. Αλλά θα μπορούσε για παράδειγμα να μας δώσει ως υποθήκη το νησί της Κω, ώστε, όταν η Ελλάδα χρεοκοπήσει, να πάρουμε τα τουριστικά έσοδα», είπε ο ευρωβουλευτής.

Δεν διστάζει μάλιστα ο ίδιος να παραχωρήσει στην εφημερίδα φωτογραφίες του με φόντο ελληνικά νησιά κρατώντας τη σημαία της Δανίας στα χέρια. Ο Δανός ευρωβουλευτής δήλωσε  σίγουρος για την ελληνική χρεοκοπία, λέγοντας ότι «καμία χώρα δεν έχει ανακτήσει τον έλεγχο της οικονομίας της, με χρέος άνω του 150% του ΑΕΠ».
πηγη: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: