Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν θα αναγνωρίσει την προεδρία της Κύπρου στην ΕΕ η Τουρκία

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεσίρ Αταλάι δήλωσε ότι η χώρα του θα παγώσει τις σχέσεις της με την Ευρωπαϊκή Ένωση, αν η Κύπρος αναλάβει την εκ περιτροπής προεδρία της ΕΕ το 2012, μετέδωσε αργά χθες Σάββατο το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

"Αν οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις εκεί (στην Κύπρο) δεν ολοκληρωθούν και η ΕΕ δώσει την εκ περιτροπής προεδρία στη νότια Κύπρο, τότε θα υπάρξει πραγματική κρίση μεταξύ Τουρκίας και ΕΕ", μετέδωσε το Ανατολή επικαλούμενο δηλώσεις του Αταλάι στο τουρκοκυπριακό ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό δίκτυο Bayrak κατά την ολοκλήρωση μιας επίσκεψής του στη βόρεια κατεχόμενη Κύπρο.

"Γιατί τότε θα παγώσουμε τις σχέσεις μας με την ΕΕ. Κάνουμε την ανακοίνωση αυτή, καθώς ως κυβέρνηση έχουμε καταλήξει στην απόφαση αυτή", πρόσθεσε ο Αταλάι όπως μετέδωσε το Ανατολή.

Η Λευκωσία αναμένεται να αναλάβει την εξάμηνη προεδρία της ΕΕ τον Ιούλιο του 2012.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: