Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Το FBI για τις γυμνές φωτογραφίες της Σκάρλετ Γιόχανσον

Δύο γυμνές φωτογραφίες της Scarlett Johansson αναρτήθηκαν στο Ίντερνετ, και κινητοποίησαν ξανά το FBI που ξεκίνησε έρευνες γύρω από το θέμα.

Παρόμοιες εικόνες από χάκερ που υποκλέπτουν κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές διασήμων, έχουν δημοσιοποιηθεί και στο παρελθόν, αναστατώνοντας τότε τον ηθοποιό και τραγουδιστή Justin Timberlake και την Mila Kunis, συμπρωταγωνίστριά του στη ρομαντική κομεντί "Friends with benefits", που βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 29 Σεπτεμβρίου.

Στις φωτογραφίες η Scarlett Johansson εικονίζεται στη μία γυμνόστηθη ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, και στην άλλη φορώντας μια πετσέτα που αποκαλύπτει τα οπίσθιά της. 

Θεωρείται πως πρόκειται για αισθησιακές στιγμές που απαθανάτισε η ίδια η πρωταγωνίστρια στο σπίτι της, με το κινητό της. 

Το FBI του Los Angeles, διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό μια ομάδας με την ονομασία «Anonymus», που έχει υποκλέψει προσωπικές πληροφορίες από τουλάχιστον 50 ανθρώπους της show biz, μεταξύ των οποίων, των Demi Lovato, Jessica Alba, Vanessa Hudgens .
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: