Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ντόρα: Γιατί δεν προχώρησαν άμεσα στην πώληση του ΟΤΕ πριν πέσει η τιμή και χάσουν 300 εκατ. ευρώ;

Συνέντευξη έδωσε η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, Πρόεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στο BHMA FM  και στην εκπομπή των Β. ΧΙΩΤΗ ΚΑΙ Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Παραθέτουμε τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης:

Για την κατάσταση της οικονομίας:
Δικαιούμαι να μιλήσω, διότι είμαι σε ανοιχτή γραμμή με τους Ευρωπαίους συνεχώς. Δεν είμαι ο πολιτικός που έκοψε τις γέφυρες προς την Ευρώπη ούτε ο πολιτικός που θα λαϊκίσει λέγοντας διάφορες αηδίες περί «τετάρτου Ράιχ» ή όλα αυτά που ακούγονται από ανεγκέφαλους σ’ αυτή τη χώρα. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από την ευρωπαϊκή στήριξη για την επόμενη δεκαετία. Αν υπάρχει άλλος οργανισμός που είναι διατεθειμένος να βοηθήσει την Ελλάδα; Δεν υπάρχει. Από εκεί και πέρα, όμως, στις συζητήσεις πριν από δύο χρόνια μάς είπαν να περικόψουμε δαπάνες. Εμείς, αντί να τις περικόψουμε, τις αυξήσαμε και από εκεί και πέρα ερχόμαστε τώρα πλέον που το μαχαίρι μπήκε στο κόκαλο και επιλέγουμε τον εύκολο δρόμο της ισοπεδωτικής ενιαίας λογικής. Είναι έγκλημα, πώς να το κάνουμε; Διότι ο κ. Πάγκαλος απέτυχε να κόψει τους οργανισμούς του, διότι αποτύχαμε να κόψουμε το πάρτι στην υγεία, διότι αποτύχαμε να περικόψουμε περιττές δαπάνες, διότι διαβάζω τώρα για μυστικά κονδύλια. Έχω διαχειριστεί ως υπουργός Εξωτερικών μυστικά κονδύλια και είναι τρέλα. Έδωσα τα μισά πίσω στον κ. Παπανδρέου τον περασμένο Νοέμβριο. Ποιος ο λόγος να αυξήσει τα μυστικά κονδύλια; Δεν τον καταλαβαίνω.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: