Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Τι (μας) ετοιμάζει ο Γιώργος μετά το "Κούρεμα"

Μετά από την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες, ο Πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια αλλά και των αρχηγών όλων των πολιτικών κομμάτων. Αν και το πρόγραμμα δεν είναι σαφώς καθορισμένο ακόμη, ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να ενημερώσει τους πολιτικούς αξιωματούχους τις χώρας σχετικά με τις αποφάσεις που ελήφθησαν κατά τη Σύνοδο κορυφής της 26ης Οκτωβρίου για το ελληνικό χρέος, αλλά και την επόμενη μέρα για την ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Ο Πρωθυπουργός θα τονίσει επίσης την ανάγκη για πολιτική συναίνεση και συνεργασία όλων των πολιτικών παρατάξεων, καθώς η περίοδος που θα ακολουθήσει την εφαρμογή των νέων αποφάσεων θα είναι δύσκολη, αφού η Ελλάδα πρέπει να αποδείξει στους εταίρους της ότι ανταποκρίνεται στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.

Σε δεύτερη φάση, ο Γ. Παπανδρέου θα συγκαλέσει και υπουργικό συμβούλιο όπου θα συζητηθούν οι κινήσεις της κυβέρνησης από εδώ και στο εξής. Κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν ότι ο Πρωθυπουργός, αλλά και ο Υπουργός Οικονομικών, είναι κατ' αρχήν ικανοποιημένοι από την επίτευξη της συμφωνίας μείωσης του ελληνικού χρέους. Δεν κρύβουν, όμως, και τον προβληματισμό για την προσπάθεια και την περαιτέρω πορεία που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα, μετά την απόφαση για το νέο πακέτο βοήθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: