Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Πτώση 36% στις πωλήσεις αυτοκινήτων τον Οκτώβριο

Συνεχίστηκε και τον Οκτώβριο, παρά τις μειώσεις των τιμών λόγω απόσυρσης και προσφορών, η κάθετη πτώση στις πωλήσεις των αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), τον Οκτώβριο εφέτος κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 6.790 αυτοκίνητα (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) και καταγράφηκε πτώση 36% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι (στα επιβατηγά, η πτώση ανήλθε σε 34,9%).

Ως αποτέλεσμα, το διάστημα Ιανουαρίου- Οκτωβρίου κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 109.578 αυτοκίνητα (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού), παρουσιάζοντας μείωση 35,2% ως προς την αντίστοιχη περίοδο του 2010 (στα επιβατηγά η μείωση των πωλήσεων ανέρχεται σε 34,5%). Σημειώνεται ότι μείωση 31,7% είχε παρουσιαστεί το δεκάμηνο Ιανουαρίου- Οκτωβρίου 2010 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2009 (στα επιβατηγά η μείωση ήταν 46,5%).

Δεν υπάρχουν σχόλια: