Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Εγκατέλειψε ο Φέτελ, κέρδισε ο Χάμιλτον

Lewis Hamilton at Stars & Cars 2008Image via Wikipedia
Ο Φέτελ εγκατέλειψε, ο Χάμιλτον (ΦΩΤΟ) κέρδισε. Έπειτα από 4 μήνες ο 26χρονος Βρετανός, παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008, γεύτηκε τη χαρά της νίκης. 

Έκανε καλή εκκίνηση και αποφεύγοντας τα λάθη τερμάτισε πρώτος, ο,τι είχε κάνει φέτος στο κινεζικό και γερμανικό γκραν πρι της Φόρμουλα 1. 

Ο Φέτελ εγκατέλειψε από τον πρώτο γύρο με κλαταρισμένο ελαστικό.

Ο Γερμανός πήγε στα πιτ, ωστόσο η καταστροφή του τροχού δεν επέτρεψε στους μηχανικούς να αλλάξουν ελαστικό. Ήταν η πρώτη φορά φέτος που εγκαταλείπει αγώνα ο παγκόσμιος πρωταθλητής, η χειρότερη θέση για τον οποίο ήταν η 4η στο γερμανικό γκραν πρι. Κακή μέρα για την Redd Bull, αφού και ο Γουέμπερ τερμάτισε τέταρτος.

Ο Φερνάντο Αλόνσο (έχασε χρόνο στην αλλαγή ελαστικών στο δεύτερο πιτ στοπ) και ο Τζένσον Μπάτον συμπλήρωσαν το βάθρο στο προτελευταίο γκραν πρι της χρονιάς. Για τον Λούις Χάμιλτον ήταν η 17η νίκη σε 89 συμμετοχές στα γκραν πρι της Φόρμουλα 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΩΣ Ο Χάμιλτον εκθρόνισε το βασιλιά!

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: