Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ψαριανός: Ο κ. Παπαδήμος δεν θα είναι μαριονέτα

"Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να αποτελεί εγγύηση, γιατί είναι αποδεκτός και από την κοινωνία και από το πολιτικό κατεστημένο και από τις τράπεζες, τα χρηματιστήρια, την Ευρώπη και το μέσο πολίτη", δήλωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γρηγόρης Ψαριανός, για τον νέο πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

Εκτίμησε ακόμη ότι "δεν θα είναι μαριονέτα, δεν θα είναι κούριερ κανενός, ούτε διαμεσολαβητής του δικομματισμού και ταχυδακτυλουργός για να διατηρήσει τις ισορροπίες του δικομματισμού, που είναι γαντζωμένος στην εξουσία και δεν θέλει να αποχωρήσει".

Επισήμανε τέλος ότι αυτή η κυβέρνηση πρέπει να είναι σύντομου χρονικού διαστήματος τριών μηνών και να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και να συμφωνηθούν κάποια πράγματα, στη βάση της κοινωνικής συνοχής και να πάμε σε εκλογές.

ΣΤ.  ΜΑΝΟΣ  -Δράση: «Καλή επιτυχία στον κ. Παπαδήμο»

Την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση της προσπάθειας ανάδειξης πρωθυπουργού ευρείας αποδοχής, εκφράζει η Δράση σε ανακοίνωσή της και εύχεται στον κ. Παπαδήμο καλή επιτυχία και καλή τύχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: