Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

KKE: "Mαύρη συμμαχία" - ΣΥΡΙΖΑ: Ωμή αλλοίωση λαϊκής κυριαρχίας

Από την ομιλία της Αλέκας στον ΚορυδαλλόImage via WikipediaΕπιθυμία της ελληνικής πλουτοκρατίας και της ΕΕ είναι, σύμφωνα με το ΚΚΕ ο νέος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Το Κομμουνιστικό Κόμμα καλεί το λαό "απέναντι σε αυτήν τη μαύρη συμμαχία να αντιτάξει τη δική του εργατική - λαϊκή συμμαχία για να τους εμποδίσει και να τους ανατρέψει".

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση του κόμματος αναφέρονται τα εξής: "Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ο Καρατζαφέρης έθεσαν επικεφαλής της κυβερνητικής τους σύμπραξης τον τραπεζίτη Λ. Παπαδήμο. Αυτή είναι η επιθυμία της ελληνικής πλουτοκρατίας και της ΕΕ. Απέναντι σ' αυτή τη "μαύρη συμμαχία" ο λαός πρέπει να αντιτάξει τη δική του εργατική - λαϊκή συμμαχία για να τους εμποδίσει και να τους ανατρέψει".

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Alexis Tsipras in a press conference in Komotini.Image via WikipediaΗ νέα κυβέρνηση και ο νέος πρωθυπουργός δεν έχουν εκλεγεί και δεν έχουν λογοδοτήσει στο λαό και αυτό αποτελεί ωμή αλλοίωση της λαϊκής κυριαρχίας, τονίζει, στη δήλωσή του μετά την επιλογή Παπαδήμου, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

O Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι η επιλογή του Λουκά Παπαδήμου αποτελεί για τους "φανατικότερους υποστηρικτές του μνημονίου στη βουλή" εγγύηση ότι "θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση και συνέπεια, η ίδια πολιτική που μέχρι σήμερα μας έχει καταστρέψει".
Σημείωσε ακόμη ότι "τη στιγμή που όλη η Ευρώπη πληρώνει ακριβά το τίμημα των επιλογών της ευρωπαϊκής ηγεσίας και της ΕΚΤ, ο αντιπρόεδρός της παρουσιάζεται ως λύση στην κρίση που δημιούργησαν οι πολιτικές που υπηρέτησε".

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: