Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση της Κλαυθμώνος ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Flags of Coalition of the Radical Left support...Image via Wikipedia
Σε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος απόψε στις 17.00 καλεί το δίκτυο συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας τη μαζική συμμετοχή του κόσμου:

«Μπροστά στα σενάρια που εκπονούνται για τη νομιμοποίηση και απαρέγκλιτη εφαρμογή της απαράδεκτης ευρωπαϊκής συμφωνίας και των συνοδευτικών αντιλαϊκών πολιτικών που υποθηκεύουν το μέλλον των εργαζομένων και της χώρας, είναι επιτακτικά αναγκαίο να παρέμβουν μαζικά οι εργαζόμενοι και ο ελληνικός λαός.

Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να φύγει άμεσα. Να ανατραπούν οι αντεργατικές πολιτικές και όσοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τις στηρίζουν.

Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες που πήραν μαζικοί φορείς και σωματεία για τη συγκέντρωση των Πρωτοβάθμιων Σωματείων την Παρασκευή 04/11 στις 7.00μμ στην Πλ. Κλαυθμώνος.

Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά.

Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να ακυρωθεί το πολυνομοσχέδιο και όλοι οι αντεργατικοί μνημονιακοί νόμοι, να διαγραφεί το μεγαλύτερο μέρος του χρέους χωρίς επαχθείς όρους, αξιοποιώντας όλα τα μέσα για εθνικοποίηση - κοινωνικοποίηση των τραπεζών και των στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεων, για να ενισχυθούν ουσιαστικά το εισόδημα και τα κοινωνικά δικαιώματα.

Οι αγώνες των εργαζομένων και του λαού μπορούν να έχουν αποτελέσματα. Η κρίση του πολιτικού συστήματος και οι παλινωδίες των κομμάτων του δικομματισμού, υπογραμμίζουν ότι ο πιο κρίσιμος παράγοντας για τη διαμόρφωση των εξελίξεων είναι ο ίδιος ο λαός.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: