Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Κτηνωδία: 54χρονος προπονητής βίασε δεκάδες παιδιά στο Ρέθυμνο!

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους την κτηνωδία του 54χρονου προπονητή της καλής κοινωνίας του Ρεθύμνου που από χτες το απόγευμα έχει προκαλέσει ανατριχίλα σε όλη τη χώρα.

Ήταν 7.30 όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του υπεράνω πάσης υποψίας κορυφαίου, παγκοσμίως προπονητή των νεανικών ομάδων μπάσκετ του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ρεθύμνου.

Η εικόνα που αντίκρισαν σόκαρε και τους πιο σκληρούς από αυτούς. Δύο 13χρονια αγόρια επιδίδονταν σε στοματικό σεξ στον 54χρονο! Αμέσως του φόρεσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Το κτήνος δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη πίεση για να ομολογήσει την φρικιαστική ιστορία του η οποία γυρνούσε πίσω 5 ολόκληρα χρόνια.

«Τα μυούσα να υπερβούν κάθε ταμπού για να γίνουν πρωταθλητές» ήταν η δικαιολογία που πρόταξε στους σοκαρισμένους αστυνομικούς. Όπως παραδέχτηκε είχε βιάσει και είχε ωθήσει σε κάθε λογής ασέλγεια περισσότερα από 20 παιδιά την τελευταία πενταετία. Όλα ηλικίας από 13 έως και 17 ετών!

Το απίστευτο είναι ότι οι γονείς των παιδιών του είχαν τυφλή εμπιστοσύνη. Απίστευτο όμως είναι ότι κανένα από τα είκοσι αυτά παιδιά δεν θεώρησε ποτέ ότι υπερβαίνει κάποιους κανόνες αφού ο προπονητής τα είχε ποτίσει με την ιδέα ότι έπρεπε μνα ζήσουν όπως οι αρχαίοι Σπαρτιάτες και να μοιράζονται κυριολεκτικά τα πάντα.

Εξίσου σοκαριστικές ήταν και οι πρώτες κουβέντες των δύο 13χρονων που βρίσκονταν στο κρεβάτι με τον 54χρονο όταν αυτός συνελήφθη: «Μα έτσι θα γινόμασταν πιο άνδρες» είπαν στους αστυνομικούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία παρακολουθούσε τον προπονητή για περίπου ένα χρόνο αλλά ποτέ δεν είχε καταφέρει να τον συλλάβει επ’ αυτοφώρω αφού αυτός ήξερε να καλύπτει την φρικώδη δραστηριότητά του ενώ τα παιδιά είχαν πειστεί ότι κάθε άλλο παρά κακό ήταν αυτό στο οποίο επανειλημμένα τα εξανάγκαζε!

Στο σπίτι του 54χρονου, ο οποίος σημειωτέον είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά, βρέθηκαν dvd με καταγεγραμμένες όλες τις κτηνώδεις συνευρέσεις του με τους μικρούς αθλητές του. Όπως είναι φυσικό από τη στιγμή που μαθεύτηκε στο Ρέθυμνο η σύλληψη του προπονητή, ολόκληρη η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό.

Μάλιστα το αστυνομικό τμήμα της πόλης όπου κρατείται ο 54χρονος, φρουρείται από μεγάλο αριθμό πάνοπλων αστυνομικών από το φόβο μήπως δεχθεί επίθεση από εξαγριωμένους γονείς οι οποίοι θελήσουν να λυντσάρουν το ανθρωπόμορφο κτήνος.

Η ανάκριση του προπονητή πάντως αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες αφού οι αστυνομικοί εξέφρασαν φόβους ότι ο τελικός αριθμός των θυμάτων του από το 2006 έως σήμερα ίσως και να ξεπερνά τα 60!

kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: